OM CEVEC

CEVEC bildades våren 2012, vår inriktning är att vara den lokala partnern där vi känner våra kunder och deras behov. Fördelarna är uppenbara: vår kultur präglas av kompetens och känsla för service. Alla våra åtaganden, allt vårt agerande och alla våra produkter och tjänster ska uppfattas som uttryck för kvalitet.

CEVEC är specialister inom data-, tele- och nätverkskommunikation samt elkraft. Detta innefattar bygg-, installations- och underhållstjänster inom områdena kopparförbindelser, nätverksinstallationer, radiolänkar, fiberinstallationer och aktiv utrustning såsom switchar, routers och brandväggar. Det möjliggör maskinernas funktioner och som gör att människor kan kommunicera med varandra. Vi arbetar på plats med biljettautomater, betalsystem och switchar. Dagligen möter vi kunder i deras hem eller på deras arbetsplatser. Vi är vana vid att tillgodose deras behov.

Ett av målen för CEVEC är att bli det ledande företaget på Gotland inom våra verksamhetsområden men även kunna erbjuda helhetslösningar i resten av landet via vårt stora kontaktnät med andra underentreprenörer och partners.

Varje åtagande ska vara en rekommendation för kommande affärer, med det skapar vi organisk tillväxt.

© Copyright 2017 - CEVEC AB - Cypressgatan 6, 621 58 Visby - info@CEVEC.se - Org nummer: 556910-6312. Vi använder cookies.